Tarvitsetko rukousta?
Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi
Fil 4:6

  LÄHETÄ

Toiminta

Tutustu tämän viikon ohjelmiin. Lisätietoa tulevista tapahtumista löydät kuukausi kalenteristamme.

Jumalanpalvelus

Sunnuntai Jumalanpalveluksessa voit kokea Jumalan läsnäolon ja rakentua Jumalan Sanasta. Joka tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun. Lapsille on oma pyhäkoulu Jumalanpalveluksen aikana. Kokoonnumme seurakunnan tiloissa Kauppakatu 2 joka sunnuntai kello 11:00.

Rukouskokous

Rukosikokoukset ovat avoimia kaikille ja ne pidetään keskiviikkoisin  kello 18:30. Olet tervetullut mukaan tutkimaan Jumalan Sanaa, rukoilemaan ja viettämään aikaa yhdessä. Voit myös lähettää henkilökohtaisen rukouspyynnön linkistä rukouspyyntö.

International Fellowship of Lahti

Tämän työn tavoite on auttaa Lahdessa ja lähialueella asuvia ulkomaalaisia oppimaan tuntemaan Jumalaa, sekä pääsemään sisälle suomalaiseen yhteiskuntaan. Tapaamme heitä yksittäin ja pyrimme auttamaan päivittäisissä haasteissa. Joka perjantai järjestämme diakonia illan, jossa jaamme ruokaa sitä tarvitseville, sekä kerromme Evankeliumin perusteista.

Tarvitsetko rukousta?
Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi
Fil 4:6

  LÄHETÄ

Päivän Sana

Jumala haluaa ennalleenasettaa sen, mitä sinulta on viety

Monesti kun menetämme jotain mikä kuuluu meille, me näemme vaivaa saadaksemme sen takaisin. Kuitenkin, Jumalan poikina ja tyttärinä, meillä on etuoikeus, että meidän Jumalamme on ennalleenasettanut kaiken Poikansa Jeesuksen Kristuksen kautta, mitä saatana on meiltä varastanut.

Lue Lisää