Tietoa meistä


Seurakunnassamme panostamme perheyhteyteen, jossa voit kokea olevasi hyväksytty ja rakastettu. Haluamme nostaa parhaat puolesi esiin Kristuksessa. Varustamme jäseniämme viemään Jumalan siunauksia maailmalle. Rukoilemme aktiivisesti ihmisten puolesta – ole rohkeasti yhteydessä mikäli tarvitset parantumista, vapautumista tai muuta rukousapua.

TOIMINTAAMME

Pienryhmät
Pienryhmien tarkoituksena on kohdata tarpeita yksilöllisesti ja tukea sinua läheisessä suhteessa Jumalaan. Ryhmiä on nuorille, naisille ja miehille, joissa järjestämme erilaista toimintaa ja autamme yksilöä kasvamaan hengellisesti.

Jumalanpalvelus
Joka sunnuntai kello 11 kokoonnumme ylistämään Jumalaa ja kuulemaan Jumalan Sanan julistusta. Lapsille on oma pyhäkoulu, sekä kaikille yhteinen kahvila tilaisuuden lopuksi. Joka jumalanpalveluksessa on mahdollisuus saada henkilökohtaista rukouspalvelua.

Rukouskokoukset
Keskiviikkoisin kello 18:30 meillä on kotirukouskokoukset. Tapaamme useissa kodeissa yhtä aikaa. Voit löytää rukouskokouksen läheltä sinua ottamalla meihin yhteyttä. Joka kuukauden viimeisenä perjantaina järjestämme rukous-ja ylistysillan.

Lahden parhaaksi
Julistamme evankeliumia sekä järjestämme uusille uskoville kuukauden mittaista opetusta.
Diakoniatyömme toimittaa ruokaa tarvitseville perjantaisin.
Rukous-ja parantumispalvelu palvelee seurakunnan tilaisuuksien yhteydessä, kodeissa sekä rukouspuhelimessa.
Lue lisää tietoa kuukausi ohjelmastamme.