Johtoryhmä


Pastoripari Stanton ja Hanna Mtensa

StantonjaHannaStanton on kotoisin Tansaniasta ja Hanna Suomesta. He asuvat Lahdessa ja heillä on puolivuotias tytär Rose. Stanton on valmistunut Hope for the Nations Raamattukoulusta Tansaniassa, ja Hanna Rhema Bible Training Raamattukoulusta USA:sta.
He ovat seurakunnan johtava pastoripari.


Mentoripastori
Pertti Mäkelä

Pertti ja Anja 2017

Pertti ja Anja Mäkelä toimivat seurakunnan johtavana pastoriparina vuosina 2002-2017. Pertti Mäkelä toimii seurakunnassa mentoripastorina ja opettaa Sanaa. Hän myös matkustaa Suomessa ja ulkomailla julistaen ja opettaen Jumalan Sanaa.

 

Lapsityö Teija Lehtinen   Teija Lehtinen

Teija on kolmen lapsen äiti, sairaanhoitaja ja johtaa seurakuntamme lapsityötä. Hän on palvellut miehensä kanssa seurakunnassamme yli 20 vuotta ja hänen sydämellään on halu opettaa lapset tuntemaan Jumala Isänään, Jeesus Pelastajanaan ja Ystävänään sekä Pyhä Henki joka hetkisenä Auttajanaan.

 

Naistentyö Sirkka KantoSirkkaKanto

Sirkka on ammatiltaan sairaanhoitaja-diakonissa, sielunhoitoterapeutti ja psykoterapeutti. Hänen näkynään on Jumalan rakkaudella kohdata erilaisia ihmisiä, erityisesti naisia ja auttaa heitä löytämään todellinen identiteettinsä Jumalan lapsina.

 

Nuorisotyö Noora TiihonenFullSizeRender

Noora opiskelee Raamattukoulussa ja johtaa samanaikaisesti seurakuntamme nuortentyötä. Hänen sydämellään palaa nähdä nuorten nouseva kutsuunsa ja löytävän läheisen suhteen Jumalan kanssa.